Vols conèixer la jutgessa dels carrussels de la Fira?

Ets aquí: Home » Cavalls » Vols conèixer la jutgessa dels carrussels de la Fira?

El meu nom és Marina Codorniu Matas  i munto a cavall des de fa 12 anys. Vaig començar a 9 anys i sempre ha sigut la meva passió. Amb 12 ja vaig començar a competir en interclubs de doma clàssica (CDT0*) amb els meus estimats cavalls d’escola en la reprise AP. A poc a poc, el nivell va anar pujant. Amb 14 anys vaig aconseguir el meu primer cavall, un poltret bai de 4 anyets amb el que vaig competir en les reprises 1 i 2, de nom Whisper. Un any més tard, va arribar el meu actual i molt estimat company: en Seni Luis. Amb ell he crescut en el món de la Doma i he arribat on sóc ara.

concurs carrussels banyoles jutgessa marina codorniu

Després de proclamar-nos campions en la categoria més alta dels interclubs i subcampions en el Campionat de Catalunya de juvenils amb molt d’esforç i d’il·lusió, l’any 2013 vam quedar en la segona posició de la final de Catalunya de CDT1* en categoria juvenils. No obstant això, la victòria més emocionant per a nosaltres va ser la final europea del Màster del Cavall Ibèric, proclamant-nos subcampions d’Europa. Des de llavors hem anat creixent mica en mica, arribant a competir en el Sant Jordi en l’àmbit nacional.

Quan vaig fer 18 anys, no m’ho vaig pensar dos cops i vaig treure’m el títol de Jutge de Doma Clàssica. Volia veure la competició des d’una altra perspectiva que em fes aprendre encara més i em permetés donar consells als altres genets per impulsar la seva millora i motivació, buscant sempre la justícia en les classificacions.

marina-codorniu-sant-martria-banyoles

Des de llavors, exerceixo com a jutgessa en diferents competicions a Catalunya. Actualment continuo jutjant i aprenent de cadascun dels participants dels concursos als quals assisteixo. Per altra banda, paralel·lament em preparo amb el meu cavall per la categoria de Gran Premi de cara a les competicions de l’any vinent. Concursos en què he participat com a jutge:

- Socials a hípiques, com ara el Club Hípic Centelles i el Club Hípic Vallromanes.

- Fira de Sant Martirià de Banyoles 2015, concurs de carrussels.

- CDT0* + CDT1* al Club Hípic Vallès com a Delegada de la Federació Catalana d’Hípica.